Girl Power! blog

Soha nem késő újrakezdeni

Azt hiszed, túl öreg vagy újrakezdeni? No hiszen! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Olcsó munkaerőt keres? Vegyen fel nőt!

Szeretné, ha cége spórolni tudna? Nos, akkor önnek a legjobb lehetőség, ha nőket alkalmaz! – hívja fel a figyelmet Kristen Bell legújabb videójában, melyet a Huffington Postban mutattak be.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben… Tovább »

Amikor az állásajánlatnak úgy örülsz, mint egy eljegyzésnek – fotók

Ezerszer láttunk már a Facebokon és az egész interneten számos eljegyzési képet: hol beállítottat, hogy “spontánt” (már amennyire), de mindegyik cuki, édes, igaz?  Felvetődik azonban a kérdés: miért csak ezt az eseményt ünnepeljük és kürtöljük leginkább világgá videókkal, posztokkal, fotókkal? Nos, ezen gondolkozhatott el Benita Abraham is. A 37 éves kaliforniai a nő a közelmúltban… Tovább »

Mostantól kalóriaszegény finomságokat nassolhatsz – bemutatjuk a NasiDobozt

Egy biológiai antropológus lány megálmodta és megalkotta Magyarország első egészséges nasiválogatását. Mikula Dalma személyes küldetésének tekinti, hogy tudassa a világgal: az egészséges étel lehet nagyon finom is. Az ínycsiklandozó ételek csomagolása pedig magáért beszél. Itt a NasiDoboz, telis-tele egészséges és finom magvakkal, aszalványokkal és gabonafélékkel. Interjú az alapító-ötletgazdával.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált… Tovább »

Egy budapesti munkahely, ahol nincs sem munkaidő, sem szabadságkeret

21 középiskolás lány volt kíváncsi az immár ötödik alkalommal megrendezett Lányok Napja című rendezvényprogram egyik budapesti helyszínére, a Ustream online videostreaming szolgáltatóra.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Magyar nők külföldön: “Ez a hely egy relaxációs kurzus”

A Girl Power! blogon rendszeresen bemutatok olyan magyar nőket, akik egyedül, vagy társukkal, barátjukkal, barátnőjükkel fogták magukat, és választottak egy másik országot egy új, jobb élet reményében. Az interjúalanyok hasonló kérdéssort kapnak, persze mindegyikük személyre szóló kérdésekre is válaszol. Legújabb interjúnk alanya Gemela Gabi, aki férjével, és Fruska nevű drótszőrű magyar vizslájával utazott Észak-Kelet Angliába…. Tovább »

15 dolog, amit nem árt átbeszélni összeköltözés előtt

A Huffington Post bloggere, Wendy Atterbery immár 10 éve ad párkapcsolati tanácsokat, és a hozzá forduló házas emberek 75 százalékáról kiderült, sok probléma elkerülhető lett volna az esetükben, ha a kapcsolat elején megfelelően beszélik meg egymással a felmerülő kérdéseket, és fektetnek le bizonyos alapokat közös életükhöz. Legtöbbször olyan férjjel és feleséggel próbált beszélni, akiknek drasztikusan… Tovább »

Magyar nők külföldön: “Kanadában a sorry fontosabb szó, mint a yes”

Fazekas Ildi tavaly fogta magát a szerelmével – most már férjével – , és Kanadába költöztek. Ildi imádja a felhőkarcolókat, szerinte Edmonton – ahol él – a vásárlás mekkája, és nagyon képben van divat- és szépségápolás ügyben, egyrészt, mert erről blogot ír, másrészt, mert egy luxuscikkeket forgalmazó üzletben dolgozik. Hiányzik neki a disznóvágás és a Meska,… Tovább »

10 jel, hogy munkahelyi terror áldozata vagy

Bullying – A megfélemlítés (angol szóval bullying, hasonló értelemben használatos még: terrorizálás, zsarnokoskodás, erőszakoskodás, kegyetlenkedés, megalázás, gyötrés, zaklatás, szekálás, szívatás, szadizás, kötekedés) a bántalmazás egy fajtája. Olyan ismétlődő viselkedést jelent, amellyel egy csoport vagy egy személy egy másik csoport vagy személy feletti hatalmát igyekszik kialakítani vagy megerősíteni, az „erőegyensúlyt” ezáltal megszüntetve. Ez a felborult erőegyensúly egyaránt jelenthet társas és/vagy fizikai befolyást. A megfélemlítés… Tovább »

Heti power #26: Hogyan legyünk kreatívak? – Steve Jobs válasza

„A kreativitás egyszerűen csak a dolgok összekapcsolása. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!