Girl Power! blog

14 szomorú igazság a modern életről

Marco Melgrati olasz szabadúszó illusztrátor sajátos rajzaival fejezi ki véleményét a mai modern társadalomról.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Az új Moleskine jegyzetfüzetbe biztosan bele fogsz szeretni

A Moleskine legújabb jegyzetfüzetébe készült rajzokat könnyedén digitalizálhatod.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Amikor a Halál szerelmes lesz az Életbe

Egy gyönyörű animációs kisfilm mutatja be a Halál és az Élet találkozását. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Az Elle októberi címlapján Te szerepelhetsz!

Na jó, a cikk címe lehet picit félrevezető, mert igazából az Elle Ausztrália októberi címlapján szerepelhetsz.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ötletes lánykérés történt az ARC-plakátkiállításon

2015. szeptember 11-én megnyílt az idei ARC plakátkiállítás, benne megannyi ütős plakáttal. Szilviának az egyik plakát különösen érdekes volt.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Mindennapos tárgyaink élete – cuki képsorozat

Mi történne, ha a mindennap használt tárgyak meg tudnának szólalni? Vajon mit mondanának, miről panaszkodnának, mi lelkesítené őket? Milyen életet élnének, boldogok lennének?  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Kreatív húsvéti tojások művészetkedvelőknek

Salvador Dalí, Frida Kahlo, Claude Monet vagy épp Andy Warhol a kedvenced? Ha tojásra festenéd őket, vagy híres műveiket, itt van néhány tipp, hogyan tedd.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Ezek a miniatűr állatkák biztosan belopják magukat a szívedbe

Aprócska állatok amigurumi technikával készítve, melyek az ujjbegyeden is elférnek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

“A konyhai téma a családi ebédek miatt rajzolódott ki” – kreatív konyhai eszközök az NK Design-tól

Nagy Klaudia foglalkozott már ékszerkészítéssel, festészettel, ám napjainkban leginkább különleges, egyedi, környezetbarát technikával készült konyhai eszközöket, így alátéteket, vágódeszkát, hűtőmágnest készít.   *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Egy magyar lány újragondolta az eurót – az eredmény lenyűgöző

A Bernát Barbara által tervezett bankjegyek lélegzetelállítóan gyönyörűek. És persze a végén van bennük egy fantasztikus trükk is.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!