Girl Power! blog

Ennyi szelfiző csajt még nem láttál egyszerre – de ne félj, van még remény

Az interneten két napja nagyon népszerű amerikai szelfis lányok jól döntöttek, miután a róluk készült videó után elutasították a nekik felajánlott ingyenjegyeket.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

Nézd meg ezt a videót a transznemű tiniről, aki megkapja élete legfontosabb ajándékát

Corey Maison története a legjobb példa arra, hogy a legkisebb csomagban lapulhat a világ legnagyobb ajándéka. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Hogyan lett a rózsaszín a lányok színe, a kék pedig a fiúké?

Ha megnézünk ma egy játszóteret, vagy óvodát, szembetűnő, hogy a kislányok rózsaszínben, habos-babos ruhákban játszanak, míg a fiúkon ez a szín kizárt, ahogy a csecsemőket is e színek alapján különböztetik meg: rózsaszín és kék cumit, ruhát, játékot kapnak. De vajon hogyan és miért alakult ez ki? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Ide vidd a barátnőidet, ha jót akarsz (magadnak)!

Ha szeretnétek a barátnőkkel valami jó programot Budapesten, remek ajánlatom van. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Hogyan szervezzünk lánybúcsút hatékonyan 30 felett?

Milyen legyen a jó leánybúcsú, hogy mindenki jól érezze magát, de legfőképpen a menyasszony? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

10 dolog, amit sohase mondj egy gyermektelen nőnek

Néhány éven belül akár ötven százalékkal is nőhet a gyermektelen nők száma – kezdi pánikkeltő cikkét a valasz.hu, amelyben az újságíró azt részletezi statisztikai adatokkal, tudományos maszlaggal alátámasztva, hogy a nők rohadt önzők, amiért halasztgatják a szülést, aztán hopp, néznek egy nagyot majd 35 év felett, mert akkor már nem termékenyek, és ezzel mindent elrontanak…. Tovább »

Így vernek át az előtte-utána fotókkal

Ugye te is ismered azokat az előtte-utána fotókat, amelyeken lányok a tükör előtt, általában a legmenőbb edzőruhában, pöpec sminkben, nulla izzadtságcseppel a testükön pózolnak – lefogyva, hiperfeszes fenékkel? Nos, egy fitneszedző most bebizonyítja, hogy minden hazugság, amit ezzel kapcsolatban hittél.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog… Tovább »

Akárhányszor elsírta magát, készített egy szelfit

Emily Knecht Los Angeles-i fotóművész az intimitás megszállottja. Mármint a sajátjáé.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ilyen a cirkuszi nők élete – fotósorozat 1947-ből

Az Egyesült Államokban jelenleg két cirkuszi iskola működik, amely évről évre újabb és újabb tehetséges fiatalokat képez ki a cirkuszi életre. Ha lenne két életem, az egyikben biztosan ezt a hivatást választanám… *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

Hajléktalanok és állapotosak

Hét és fél éve folyamatosan fotózza Keri Vaca anya és portréfotós a társadalom legkiszolgáltatottabb nőit.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!