Girl Power! blog

Nyílt levél az okmányirodában dolgozó, lekezelő ügyfélszolgálatosnak

Mit tehet az egyszerű ember, ha az útlevelét szeretné megcsináltatni, de az okmányirodánál a sárga földig alázzák, mert túl sokat kérdez?*** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Mostantól kalóriaszegény finomságokat nassolhatsz – bemutatjuk a NasiDobozt

Egy biológiai antropológus lány megálmodta és megalkotta Magyarország első egészséges nasiválogatását. Mikula Dalma személyes küldetésének tekinti, hogy tudassa a világgal: az egészséges étel lehet nagyon finom is. Az ínycsiklandozó ételek csomagolása pedig magáért beszél. Itt a NasiDoboz, telis-tele egészséges és finom magvakkal, aszalványokkal és gabonafélékkel. Interjú az alapító-ötletgazdával.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált… Tovább »

Ezért kattansz rá – a leárazás pszichológiája

Hogyan ne kapj agyvérzést a plázában című rovatunkból. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Nőként a zeneiparban: „Nehéz volt elindulni, de ez nemtől független”

Polyák Eszter neve már sokaknak ismerősen csenghet, főleg, ha azt mondom: Naked Woods. Azt azonban, hogy Eszter hangmérnökként dolgozik, már kevesen tudják róla. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Mit tehetünk a fiatalabb generációval, hogy ne gyűlölködjenek?

Célba ért a gyűlöletkampány. A gyerekeknél is.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Magyar nők külföldön: Bogi és a bálnatúra, avagy élet az örökké napsütéses Floridában

Szöllősi Boglárka már 16 éve a tengerentúlon él. Egy újságcikk csábította az Egyesült Államokba, és amint betette a lábát, tudta, jó helyen jár. Ahogy a legtöbb külföldön élő magyar, így Bogi is hiányolja a túró rudit, viszont a pesszimizmus és a rosszkedv egyáltalán nem hiányzik neki. Azt mondja, az amerikaiak nyitottak és befogadóak a külföldiekkel… Tovább »

Bréking: Eva Longoria a Bazilikánál fotóztatta magát

Eva Longoria megérkezett Magyarországra. Rögtön kitett egy fotót az instagramra egy “Üdvözöljük” tábláról azzal az aláírással, “találjátok ki, hol vagyok”. Ezután pedig a Bazilikánál fotóztatta le magát, és egy klasszikus, boldogan felugrós kép készült. UPDATE: azóta már a Mátyás-templomnál is járt.   *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!