Girl Power! blog

Ez az imádnivaló házaspár már 37 éve egymáshoz passzoló ruhát visel

A 60-as éveiben járhat az a kedves, igencsak jól öltözött házaspár, akik megjelenésükkel azt bizonyítják, hogy a divat kortalan. Kifogástalan, ízléses összeállításaik mindig passzolnak egymáshoz, legyen szó kockás, csíkos, egyszínű, elegáns, bohém, vagy bármilyen más öltözetről.*** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban… Tovább »

Az új Pirelli-naptár zseniálisabb, mint hinnéd

Az idei naptár nagyon más, mint az eddigiek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

50 év esküvői frizurái mindösszesen 2 percben

Kayley Melissa a Buzzfeed Youtube-csatornáján megmutatta, hogyan változott az esküvői frizuradivat az elmúlt 50 évben. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Öt magyar vállalkozónő, akik nélkül Budapest szürkébb lenne

Budapest, Te csodás! – Sokszor érzem azt a fajta bizsergető örömöt, boldogságot végigsétálva a fővárosban – főleg így tavasszal, napsütésben – , a Margit hídon, az Andrássyn, vagy leheveredve a fűben az Erzsébet téren, hogy milyen isteni szuper itt élni. Fantasztikus ez a város a maga kisebb-nagyobb ékszerdobozaival, egyre több és színesebb kis vállalkozásaival, üzleteivel. Azt… Tovább »

Nem mindennapi ajándékok Anyák napjára

Kézműves kiállítás és vásár nyílt áprilisban Budapesten a KaziArt-ban, ahol remek ajándékokat találhattok Anyák napjára.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Kreatív húsvéti tojások művészetkedvelőknek

Salvador Dalí, Frida Kahlo, Claude Monet vagy épp Andy Warhol a kedvenced? Ha tojásra festenéd őket, vagy híres műveiket, itt van néhány tipp, hogyan tedd.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Ezek a miniatűr állatkák biztosan belopják magukat a szívedbe

Aprócska állatok amigurumi technikával készítve, melyek az ujjbegyeden is elférnek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ezek a legkirályabb esküvői fotók, amit valaha láttam

Ainsley és Sebastien nem az a tipikus párocska. Első randijuk után három héttel már összeköltöztek. Az alábbi fotók készültekor pedig el is jegyezték egymást. Igazi, vérbeli hipszterek, jó őket látni.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm…. Tovább »

A Wes Anderson ihlette táskáknál nincs csodálatosabb

Aki imádja a Grand Budapest Hotelt, vagy az Utazás Dardzsilinge című filmet, az most jól figyeljen! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ismerd meg az első Down-szindrómás modellt a New York-i divathétről

Jamie Brewer történelmet írt azzal, hogy ő az első Down-szindrómás manöken, aki a New York-i Fashion Week vörös szőnyegén végigsétált. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!