Girl Power! blog

7 jel, hogy boldog párkapcsolatban élsz – a tudósok szerint

Igen, tudom, már eleve furcsa a cím első fele, hiszen ki az, aki nem tudja magáról, boldog-e, vagy sem? (Persze kinek mi a boldogság, sokszor kutattuk már a témát, ugye, szóval bizony, vannak, akik nem feltétlenül tudják a választ). Mindenesetre, ha nem tudnád eldönteni, mi újság a párkapcsolatodban, vagy csak szeretnéd tudni, tartós lesz-e harmónia… Tovább »

A 10 leggyakoribb ok, amiért a nők elválnak

– A pénz – mondja Sári barátnőm, miután beleszív a cigarettájába, és kortyol egyet a rozéfröccséből. Ezt arra válaszolta, hogy megkértem, mondjon egy dolgot, amiért végül, hosszas őrlődés után úgy döntött, elhagyja Ákost, akivel már 7 éve voltak együtt.  – Egyáltalán nem voltunk egy hullámhosszon anyagilag. Az én életszemléletem az, hogy dolgozunk, pénzt keresünk, félreteszünk, ügyesek… Tovább »

Heti power #43: Milyen a tökéletes?

Minél “tökéletesebbnek” tűnik egy pár, vagyis minél inkább mentesnek a természetes kapcsolati krízisektől, annál inkább gyanakodhatunk, hogy valamit a szőnyeg alá söpörnek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Ezek a Valentin-napi képeslapok tényleg nagyon őszintére sikerültek

Vicces rajzok az életünkről, a szerelmünkről, rólunk: egyszerűen csak őszinték, így imádnivalóak is. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Mikor voltál utoljára boldog?

Nem a temérdek pénzedről vagy a Porschédról fogsz mesélni az unokáidnak. A megélt érzelmekről, arról fogsz, már ha addig szorgosan gyűjtögeted őket. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

Ezt a 11 dalt ugyanarról az egy nőről írták

A fiatal Pattie Boyd fotós a szintén fiatal George Harrisont a Beatles történetének első filmforgatásán ismerte meg. A Nehéz nap éjszakája című film forgatásának idején, 1954-ben a lány 21 volt, Harrison pedig 22. A következő évtizedben a kapcsolatuk egy igencsak szövevényes szerelmi háromszöggé alakult (ennek történetét maga Boyd mesélte el egy Daily Mail-cikksorozatban), a kaland… Tovább »

Az igazság harcosnői: Julianne Moore és Ellen Page

Julianne Moore és Ellen Page az Out magazin 2015. októberi számában mesél egy leszbikus pár harcáról. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ötletes lánykérés történt az ARC-plakátkiállításon

2015. szeptember 11-én megnyílt az idei ARC plakátkiállítás, benne megannyi ütős plakáttal. Szilviának az egyik plakát különösen érdekes volt.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

13 dolog, amit feministaként a gyermekednek taníthatsz

Nem olyan nagy ördöngösség feministaként átadni bizonyos értékeket a gyermekeinknek; nem bonyolult vállalni, hogy egy rendkívül egyszerű, tudatos életszemléletet tanítsunk nekik, miszerint a nők is emberek, és ugyanolyan jogok illetik meg, mint a férfiakat – ennyi az egész. Feminista gyermeket nevelni annyit tesz, hogy gyermekünk igazságérzetét fejlesztjük.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel… Tovább »

Hogyan dolgozza fel a férfi, ha nincs más megoldás, mint a lombikprogram?

Mit tehet egy pár, ha a lombikprogram sem jön össze? És hogyan érez a férfi? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!