Girl Power! blog

Programajánló: kerülj bele a testedbe!

Gyere kedden táncolni a Jászai Mari térre, a Nimfeumba! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Heti power 20#

Miért táncold át az életed? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Miért sírnak a nők az edzőteremben?

“Engedd ki!” “Lélegezz!” “Sóhajts!” – ezek a legáltalánosabb instrukciók a Body&Mind órán. És a sírás a legeslegjobb része. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

A filmtörténet 77 legjobb táncjelenete egyetlen videóban

Robert Jones filmes alábbi, tavaly készült mashupjában a hollywoodi produkciók 77 híres jelenete látható: az ötpercesre sikerült videó nagyon népszerű lett, eddig csaknem 10 millióan látták az interneten. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm…. Tovább »

Férfiak magassarkúban – videó, amit mindenkinek látnia kell

Ha valaki alábecsülte volna a nők magassarkúban tett mindennapos erőfeszítéseit, akkor az most jól figyeljen: három férfi arra vállalkozott, hogy megtanulja, és eltáncolja Beyoncé koreográfiáját – magassarkúban. Fantasztikus produkció! A felvételt több mint ötmillióan látták már az interneten. A koreográfus- táncosok (így Yanis Marshall, Arnaud Boursain és Mehdi Mamine) egyébként a Britain’s Got Talentben tűntek fel… Tovább »

Portrék meztelen táncosokról – az emberi test új megvilágításban

A tánc az egyik legcsodálatosabb, legkifejezőbb mozgásforma, amit ősidők óta űzünk: a mozdulatokban ott van minden, az élet, az érzelmek, a múlt, a jelen, a boldogság és a kétségek egyaránt. Az emberi testnél pedig nincs csodálatosabb dolog – ha e kettőt, a finom mechanikai csodákat, a fodrozódó bőrredőket, a hajlékonyságot, a test szépségét fotókon tanulmányozhatjuk,… Tovább »

Videó: kövér lány bizonyítja, hogy bármilyen súllyal lehetsz remek táncos

Whitney Trope blogger, rádiós producer és táncos tökéletesen egészséges, 56 kilós tinilány volt. De – ahogy egy interjúban elmesélte – 10 éves korától egyre jobban elkezdte szégyellni a testét. Egy betegség következtében csaknem 90 kiló súlyfelesleget szedett fel. De azt mondja: még ha egyszer le is fog fogyni, soha nem akar a társadalmi normáknak megfelelni. … Tovább »

11 inspiráló nő, akikre érdemes odafigyelni a téli olimpián

Természetesen minden erőnkkel a magyar csapatnak fogunk drukkolni, de érdemes azért néhány külföldi, inspiráló női indulóra is odafigyelni. A teljesség igénye nélkül íme a 11 legcukibb versenyző – ezúttal az Egyesült Államokból. 1. Gracie Gold – műkorcsolya A 18 éves lány, aki megnyerte az Amerikai műkorcsolya bajnokságot, ígéretes tehetség. “Az olimpia nem csak egy verseny,… Tovább »

Budapest táncol és élvezi (videó)

Mégpedig Pharrell Happy című dalára. Pharrell Williams nemrégiben nagy sikert aratott Happy című dalához készített klipjével, valamint annak 24 órás verziójával. Néhány fiatal pedig gondolt egyet Budapesten, és elkészítette a budapesti verziót Vince Tibor Vinyus rendezésében. Következzen hát a Hősök tere, a Széchenyi tér, a Duna korzó, Gozsdu, és sok más helyszín, amiket szeretünk Budapesten, kedves, mosolygós,… Tovább »

A tökéletes esküvői helyszínt keresték 50 országban – életük legnagyobb kalandja lett belőle

Lisa és Alex 2000-ben ismerték meg egymást. Akkor még nem tudták, hogy az életük gyökeresen megváltozik. 2011-ben úgy döntöttek, összeházasodnak.  Az esküvő tervezése során egyre több kérdés merült fel, köztük a legkínzóbb: hol legyen a szertartás? Hol van a legjobb hely a világon ahhoz, hogy férjhez menjünk? Lisa és Alex úgy döntöttek, megkeresik kérdésükre a választ,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!