Girl Power! blog

A lány, aki melltartóban ment dolgozni

Egy Nina nevű lány blogbejegyzést írt arról, hogy napokon át a Victoria’s Secret dresscode-ja szerinti viseletben járt a munkahelyére. Furcsa tapasztalásai voltak, és alapvetően iszonyúan érezte magát. Mondhatni, meztelen volt.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm…. Tovább »

Tökéletes test: fitnesz modellek mutatják, milyen könnyű kamuzni az Instagramon

Nemrégiben itt a blogon is bemutattam egy bizonyos Sophie Kay-t. A lány edző, és saját fotókon keresztül bizonyította be, milyen egyszerű néhány trükkel előtte-utána fotókat varázsolni magunkról. Csak kell egy jó póz, némi fény, és nagyjából ennyi. Mostanában egyre több kamu profilról hullik le a lepel, és ma már nem csak testszégyenítés ellen emelik fel a szavukat… Tovább »

A férfi, ha plus size

Számos alkalommal írtunk, vitatkoztunk már többen bloggerek arról, hogy vajon hogyan lehet túllépni a média és a divat által sulykolt nyomáson, hogy megmondják, milyenek is legyünk, milyennek kellene lennünk. Rengeteg poszt született már a testszégyenítés témájában is, és abban az olvasókkal, veletek leginkább egyetértettünk, hogy mindenkinek le kell szarni a sugallt testképet, és a saját… Tovább »

Végigcsináltam a bécsi diétát, ez lett az eredménye

Többet fogytam, mint amennyire számítottam, de azért voltak kellemetlenségek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Mindenki a vaginájáról beszél, de egyvalamit még nem említett senki

“Mókus, kiscsibe, cicus, puni, odalent…– nők milliói illetik ilyen, és ehhez hasonló nevekkel a nemiszervüket. Míg a férfiak bátran beszélnek róla, a “vagina” máig tabu maradt. Viszont ha valamiről nem beszélünk – hiszen még megfelelő szavunk sincs hozzá – vajon törődhetünk-e vele megfelelően? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást… Tovább »

Transznemű fitnesz modell nyerte a Men’s Health címlapversenyét

A 27 éves Benjamin Melzer transznemű fitnesz modell megnyerte a német kiadású Men’s Health 2016-os címlapversenyét. Ő az első transznemű személy Európában, aki a férfimagazin címlapjára került.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Ezt üzeni a világnak a savval leöntött modell

Egy indiai divatcég szerződést írt alá egy savtámadás túlélőjével: az azóta aktivistává vált Laxmi Saa immár a Viva N Diva divatmmárka új designer-termékeinek arca. A kampány A bátorság arca nevet kapta. Laxmi Saa csupán 15 éves volt, amikor egy 32 éves féfi savval öntötte le, miután a lány elutasította házassági ajánlatát. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél!… Tovább »

Az új Pirelli-naptár zseniálisabb, mint hinnéd

Az idei naptár nagyon más, mint az eddigiek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

10 teljesen felesleges és idióta termék nőknek

A legjobb a “tevepata-eltűltető”, de nem semmi a “genitális festék” sem… *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!