Girl Power! blog

Hallgasd meg Michelle Obama kedvenc dalait

Michelle Obama a lányok napján osztotta meg a 20 számból álló lejátszási listát.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

„Itt az ideje, hogy törvényben szabályozzák a férfiak maszturbációját”

Sarah Silverman úgy véli, ha a férfiak megszabhatják, mit tegyenek a nők saját testükkel, akkor számukra is elő kell írni, ők mit tehetnek sajátjaikkal. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a… Tovább »

Párizs vagy New York?

Hol élnél inkább, Párizsban vagy New Yorkban? Vahram Muratyan illusztrációi talán segítenek a döntésben.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!