Girl Power! blog

Használd ki az utolsó napsugarakat – menj luxus kempingbe!

A nyárnak ugyan vége, ám sokakat a csökkenőben levő hőmérséklet sem marasztal otthon. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Így néz ki ma Elvis Presley elhagyatott nyaralóparadicsoma

Attól a pillanattól kezdve, hogy Elvis Presley a Coco Palms Resort lagúnájában hawaii virágokkal a nyakában felbukkant, és szerenádot adott menyasszonyának, a szálloda a világ egyik legkeresettebb úti céljává vált. A szálló a Blue Hawaii című film helyszíne, melynek főszerepében természetesen Elvis Presley-t láthattuk, és az üdülőhely csodás területeit, köztük a 17 hektáros kókuszligetet. Napjainkra… Tovább »

Ide utaznak a magyarok idén nyáron

Elkezdtük tervezni a nyaralást, és ahogy általában, most is jól bevált Google-barátunkat, illetve néhány szálláskereső oldalt vettem segítségül. Az a helyzet, hogy amikor fogalmad nincs, merre menj, nagyon jól jönnek a különböző összeállítások és statisztikák, hogy egy picit tájékozódj, hova érdemes, mennyiből lehet kijönni, mik a turistáktól hemzsegő, vagy épp a kevésbé népszerű helyek. ***… Tovább »

10 lombház, ahová bármikor elutaznánk

Pár héttel ezelőtt már született egy cikk a blogon az ökofeminizmusról, mivel egyre többet szeretnék itt foglalkozni mindenféle zöld témával, most pedig ajánlanék egy-két nagyon különleges szálláshelyet, vagyis inkább szállástípust: ha utaznál mostanában, és a természet közelségére vágysz, akkor érdemes elgondolkodni a lombházakon: bizony, van ilyen belföldön is, valamint külföldön is akad néhány csoda.  *** Kedves… Tovább »

Így utazgat a nagyvilágban egy szingli magyar lány

Járt már az Everest alaptáborban, Brazíliában, a Bahamákon és New Yorkban is, nyolc évet dolgozott a BBC-nél, azonban már hónapok óta nem dolgozik, csak utazik, és szingli utazóblogot ír. Most éppen Kambodzsából. Annak, aki utazni vágyik, azt javasolja: ne gondolkozz, csak csináld. Interjú a Female Yeti bloggerével, Zsuzsával. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált… Tovább »

Ide el kell jutnod: fotók az Oscar-jelölt filmek forgatási helyszíneiről

Az idei Oscar-díjátadó kétségtelenül izgalmas percekkel szolgál majd, már csak a magyar jelölés miatt is. Az elmúlt évben is rengeteg látványos film készült, sokszor zöld vászon használata nélkül; a készítők értenek ahhoz, milyen elképesztő forgatási helyszínekkel lehet fokozni a hatást. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog… Tovább »

Magyar nők külföldön: “Ez a hely egy relaxációs kurzus”

A Girl Power! blogon rendszeresen bemutatok olyan magyar nőket, akik egyedül, vagy társukkal, barátjukkal, barátnőjükkel fogták magukat, és választottak egy másik országot egy új, jobb élet reményében. Az interjúalanyok hasonló kérdéssort kapnak, persze mindegyikük személyre szóló kérdésekre is válaszol. Legújabb interjúnk alanya Gemela Gabi, aki férjével, és Fruska nevű drótszőrű magyar vizslájával utazott Észak-Kelet Angliába…. Tovább »

Magyar nők külföldön: “Kanadában a sorry fontosabb szó, mint a yes”

Fazekas Ildi tavaly fogta magát a szerelmével – most már férjével – , és Kanadába költöztek. Ildi imádja a felhőkarcolókat, szerinte Edmonton – ahol él – a vásárlás mekkája, és nagyon képben van divat- és szépségápolás ügyben, egyrészt, mert erről blogot ír, másrészt, mert egy luxuscikkeket forgalmazó üzletben dolgozik. Hiányzik neki a disznóvágás és a Meska,… Tovább »

“Úgy tűnik, nagyon sok magyar nő szeretne világgá menni”

India nagyon veszélyes nőként, főleg, ha teljesen egyedül kelsz útra egy nagy, piros hátizsákkal. Vagy mégsem? Lehet, hogy egy nyugati ország több veszélyt rejt? Vígh Bori, a backpacker.hu utazója elárulta. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!