Girl Power! blog

A lomtalanítás 5 csodája

Pénteken kezdődik a lomtalanítás Budapesten. Izgalmas napunk lesz! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Itt vannak a radikális női bringások

Ismerd meg a női bringásokat, akik visszavették Los Angelest – így ír a Bust magazin az Ovarian Psycos női bringás brigádról, akik felveszik a harcot a dzsentrifikáció ellen Los Angelesben – abban a városban, ahol az autós kultúra egyre inkább előtérbe kerül. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek,… Tovább »

A 8 legjobb hely Budapesten, ahol feltöltődhetsz

Sok stresszmentesítő programról, mozgalomról olvasni az elmúlt időszakban; egyre többen ismerik fel, hogy lassulni, lassítani kellene, a mindennapi rohanást nyugodt, kellemes pillanatokra, valódi élvezetre váltani. Érdemes elmerengeni arról, tulajdonképpen mi is lenne jó nekünk.  Én az elmúlt hetekben éreztem igazán, hogy szakad a cérna. Multitasking, feladatok, többfelé figyelés, stressz, konfliktusok, és ennek az eredménye: a… Tovább »

5 tipp, ha Münchenbe utaznál – képes beszámoló

Egy éjszaka, két nap is elegendő lehet arra, hogy magadba szívd a müncheni életérzést.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

A legötletesebb buszmegállók, ahol örömmel várakoznánk

Egy ilyen ötlettel bármelyik polgármesterjelölt tarolna a közelgő önkormányzati választásokon.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!