Girl Power! blog

Ezek a Valentin-napi képeslapok tényleg nagyon őszintére sikerültek

Vicces rajzok az életünkről, a szerelmünkről, rólunk: egyszerűen csak őszinték, így imádnivalóak is. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Hiába utálod a Barbie-babákat, ezt az új reklámfilmet imádni fogod

Ha a Barbie-babákra gondolunk, valószínűleg senkinek nem jut eszébe sem a feminizmus, sem az egyenjogúság, a karrier. Sokkal inkább a kékre kikent szemű, darázsderekú, rózsaszín ruhákba öltöztetett babák jutnak eszünkbe, egyszóval csupa – hozzáteszem egészségtelen  – sztereotípia. A Mattel most azonban végre úgy döntött, ezeket a sztereotípiákat oda hajítja, ahová valók, vagyis a kukába, és… Tovább »

Amerika elfeledett pin-up lánya

Hilda érzéki, picit ügyetlen, de egyáltalán nem szégyenlős pin-up lány, akit méltánytalanul feledett el az Egyesült Államok; sőt igazából soha nem is érte el a teljes sikert.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd… Tovább »

Mindennapos tárgyaink élete – cuki képsorozat

Mi történne, ha a mindennap használt tárgyak meg tudnának szólalni? Vajon mit mondanának, miről panaszkodnának, mi lelkesítené őket? Milyen életet élnének, boldogok lennének?  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Íme a legcsodásabb szerelmes dal, ami egy vibrátorról szól

Íme egy fantasztikus szerelmes dal: Macy Gray egy balladában zeng ódákat a szexuális játékszerről. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Hihetetlen fotók: gazdák, akik egy az egyben úgy néznek ki, mint a kutyáik

Sebastian Magnani svájci fotós most végképp bebizonyította, hogy a kutyák hasonlítanak gazdáikra, és persze ez fordítva is igaz. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Azt hitted, a nők nem tudnak vezetni? Akkor nézd meg ezt a videót

A vakrandin megismert szőke lány elvitte kicsit autókázni randipartnereit, akiknek meg elállt a lélegzetük.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Nem fogod kitalálni, ki van fent az Instagramon

Ismerjétek meg Skellie-t, a csontvázlányt. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ezeket a cikkeket szerettétek 2014-ben

Audrey Hepburn unokája, a két és félmillió forintnyi összegből épített álomház, Jennifer Aniston haja, a szavak jelentése huszonévesen és most, vicces utazók, családi fotók celebekről: többek között ezekről olvastátok a blogon legtöbben 2014-ben. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

Ijesztően furcsa karácsonyi családi fotók

20 példa arra, hogy milyen fotót ne készítsetek karácsonykor, ha nem akarjátok, hogy hibbantnak nézzenek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!