Girl Power! blog

Hallgasd meg Michelle Obama kedvenc dalait

Michelle Obama a lányok napján osztotta meg a 20 számból álló lejátszási listát.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Így néz ki ma Elvis Presley elhagyatott nyaralóparadicsoma

Attól a pillanattól kezdve, hogy Elvis Presley a Coco Palms Resort lagúnájában hawaii virágokkal a nyakában felbukkant, és szerenádot adott menyasszonyának, a szálloda a világ egyik legkeresettebb úti céljává vált. A szálló a Blue Hawaii című film helyszíne, melynek főszerepében természetesen Elvis Presley-t láthattuk, és az üdülőhely csodás területeit, köztük a 17 hektáros kókuszligetet. Napjainkra… Tovább »

A nap, amikor inspirációt osztogattak a Deák téren

Fásultan slattyogunk a Deák tér felé mi hárman, Z., a kutya és én. Munka előtti délután, tudom, hosszú napom lesz, 2-kor indul a délutáni műszak, ilyenkor jobb kihasználni a város adta lehetőségeket, még akkor is, ha hétfő van – ami ugyebár köztudottan gyűlöletes, és bár ennek tudományosan megalapozott okai is vannak (értsd: a hétfő az… Tovább »

Eddig kiadatlan képek jelentek meg Amy Winehouse-ról

Charles Moriarty fotós Kickstarter-projektet indított annak érdekében, hogy 2016. szeptemberében eddig publikálatlan Amy Winehouse fényképeit egy különleges fotóalbumban jelentesse meg. Ti is segíthettek a támogatásotokkal.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

„A titkok forrásának őrzői vagyunk” – Voga Viki-interjú

Nem csak zenét, szöveget ír, énekel, zongorázik, zenekart vezet, koncertet szervez, de rendez, videót vág, fotózik, grafikákat készít, weboldalt szerkeszt, és amikor ez kicsit soknak tűnik, könyvtáros vagy virágárus szeretne lenni. Markáns véleménye van a világról, ugyanakkor úgy látja, szerencsére mondanivaló mindig van. Voga Viki a „bulikagyártó” zeneiparról, a titkos, kifogyhatatlan élet forrásáról, és az… Tovább »

Nőként a zeneiparban: „Nehéz volt elindulni, de ez nemtől független”

Polyák Eszter neve már sokaknak ismerősen csenghet, főleg, ha azt mondom: Naked Woods. Azt azonban, hogy Eszter hangmérnökként dolgozik, már kevesen tudják róla. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

M.I.A. menekültekkel teli csónakban énekel

A menekültválságra hívja fel a figyelmet M.I.A. új klipjében. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Dalok, melyeket valódi szakítások ihlettek

A szakítás általában fájdalommal jár – igen kevés esetben vagyunk határtalanul boldogok tőle, bár van ilyen is. Az azonban biztos, rengeteg zseniális dalszerzőt-énekesnőt inspirált az elválás.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Ezt a 11 dalt ugyanarról az egy nőről írták

A fiatal Pattie Boyd fotós a szintén fiatal George Harrisont a Beatles történetének első filmforgatásán ismerte meg. A Nehéz nap éjszakája című film forgatásának idején, 1954-ben a lány 21 volt, Harrison pedig 22. A következő évtizedben a kapcsolatuk egy igencsak szövevényes szerelmi háromszöggé alakult (ennek történetét maga Boyd mesélte el egy Daily Mail-cikksorozatban), a kaland… Tovább »

Képes beszámoló az Everness fesztiválról

Pillanatok, érzések, hangulatok az Everness fesztivál eddigi napjairól, amelyeken eddig irtó jól éreztük magunkat. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!